Mikä RullaKoo?


Jokainen rikkinäinen vaate, asuste tai kodintekstiili on kietova ongelma ja mahdollisuus uudistaa tuotteen ilmettä siten, että siitä tuleekin vaatekaapin tai kodin piristys. RullaKoo ratkoo kaikenlaisia korjaushaasteita ja antaa elinkaarensa päähän tulleille tuotteille mahdollisuuden korvata uuden tuotteen hankinnan tarpeen. 

Kaikkein kiinnostavimpia korjaustöitä ovat ne, joissa korjaus saa näkyä kunnolla. Tavoitteena on löytää sellaisia korjausratkaisuja, jotka mahdollistavat korjaustöiden jatkamisen myöhemmin, kun uutta korjattavaa ilmestyy. RullaKoo rakastaa värejä ja näkyvät korjaustyöt tarjoavatkin loputtomasti mahdollisuuksia väreillä leikittelyyn. 

RullaKoolle on tärkeää kaikissä käsityöprojektissa minimoida syntyvän tekstiilijätteen määrä. Välillä RullaKoo innstuu neulomaan ja ompelemaan uusiakin tuotteita, mutta niissäkin yleensä jämälangat ja kangastilkut säilötään tulevia korjaustöitä varten. 

RullaKoo haluaa omien korjaustöiden kautta tarjota korjausvinkkejä ja innostaa sitä kautta muitakin korjaamaan ja pelastamaan tekstiilejä joutumasta kaatopaikalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti